Mag ik je hart opnieuw veroveren
Mag ik een glimlach op je gezicht toveren
Mag ik je gelukkig maken
Mag ik je hart en ziel met mijn pijl en boog raken
Mag ik je opnieuw verslinden
Mag ik mij opnieuw aan je binden
Mag ik je voor altijd aan mijn zij
Mag ik voor eeuwig en altijd WIJ