TWEE DAMES DICHTERS
Mij voorstellen hoe jong Erika DE Stercke
Marijke Hooghwinkel ooit zijn geweest
nog niet geplaagd door onwillige voeten
nagels, die naar binnen groeien en laten
voelen dat zij eens passionele slaven waren
en zich met pregnante woorden prentten
in allemans, hersenen en geest