Stilstaan
Stilstaan in de
drukte van alle dag,
vol gerichte concentratie
stilstaan bij de geur
van een bloem,
de schoonheid van
haar verschijning .
Met gesloten ogen
stilstaan, denkend
aan de vriendschap
die we in vreugde delen,
de zon doet schijnen,
ons beide ruimte
en levenskracht schenkt.
Laten we zo in gedachte
stilstaan, elkaar ontmoeten,
de drukte negeren en
genieten van de diepe intense
rust waarin we elkaar treffen.
Hedro 20220329