Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Illusie
Hij is de illusie die haar bezig hield elke nacht
De reden dat zij met smart op hem wacht
De held in haar dromen
Die haar red met zijn power en macht
Hij is de chimére wonend in haar luchtkasteel
Waar ze met gesloten ogen naar vlucht
Als de wereld haar word veel te veel
Hij is de hallucinatie wanneer ze wegzwijmelt in haar fantasie
Onze zielen zijn alchemie
Reacties op dit gedicht
Barbieprincess vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Donderdag, maart 31, 2022 11:49
vluchten helpt niet. th
Over dit gedicht
Auteur:
Barbieprincess
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
31 maart 2022
Thema's:
[Dromen]
[Poezie]
[Liefde]