Donkere glorie gedachten
in sterren lust.
Zit mijn blake schaduw
in eeuwige
Armen geknuff,
met het extra gekus,
In het oogsten
van je ogen berust
Zoutkorrels gekruid.
zandkorrels gedroogd,
op het strand.
straal je beeldig
op je huid bloot.
Een kunst
dat water instroomt.
Je overvloeid
En je schoonheid
In mijn sprookje boeit.
Sprakeloos zit ik in mijn stilte
van jouw water
Waar je blakend
spiegelend in schijnt
En stralend als enige
Schoonheid in overzon
Op het strand
overblijfdt.
Zo onopvallend mogelijk.
Maar toch opvallend
Drijf je in je
watere ogen
In mijn verleidt.