Beelden schieten voorbij
Alsof je hersenen een viewmaster zijn
Je vinger blijft haken op het knopje
Om steeds bij een ander beeld van toen te zijn
De geluiden als uit een echo microfoon
Beginnen luid
Maar galmen door tot een lagere toon
De gebeurtenis klinkt alsof je continu de cassetteband met microfoon opnieuw terug blijft draaien
Alsof je het trauma steeds opnieuw rond blijft zaaien