Lieve Kids
James en Faye
Vandaag is dag dan zit het mee
Mama krijgt jullie hopelijk te zien
Het is als een droom
Het is toch weer misschien
Vandaag toch weer niet
Morgen weer een kans
Van de week komt het echt
Dan zie ik jullie buiten
In de zon met alle zonnestralen
Waarin Faye’s rode haartjes glinsteren in de zon
En James bruine huid glinstert mee
En dan gaat mama jullie zien
Mijn James en mijn Faye