Jouw gezicht van liefde
In elk stofje van zijn
In elk universum
Het is tijd om een nieuwe start te maken
Tijd om je hart te kennen en niet weg te rennen
Het is tijd om jouw gezicht vol liefde te herkennen
En jouw plaats in te nemen
Je zult nooit alleen zijn
Als jij jouw licht schijnt
Ook al zie je mijn schaduw
Het kost maar een sprankje
Jouw gezicht van liefde
Te laten stralen over daken heen over mijn schaduw
Over de schuwduw van al die mensen
Die jouw tot zich wensen
Jouw gezicht van liefde