Ik heb het iedere avond te doen-
Met een eenvoudig bakje vla.
De pudding van het programma op TV
die stond me dus wel aan.
Yummie!
Puddinkjes met een karamelsaus.
Trillend en bleek op een bord.
Zeggen mij ze hebben hun best gedaan.
Ook al regent het, de dag is zo weer goed.
Pudding, een caramel flan zo je wil
Ik kom niet goed.
Helaas heb ik niet voor het zeggen,
wat ik elke avond eet
Met karamel en vanille uit de oven-
Kan ik dus wel vergeten,
-Helaas.-
En buiten lacht de regen me uit,
moet ik het weer doen,
met dat troosteloze bakje vla.
Jammer genoeg.
-Baal-.