*Break out*
Met een lege blik
Staarde je in de
Verte,
Gevoelens vliegen
In het rond kaatsen
Telkens weer terug
Tegen de zelfde muur,
Even zit je aan de grond
Geen houvast voor rechtop
Te blijven staan,
Slechts één mentale klap
Geeft het gevoel van,waarom
Met een lege blik
Zoek jij de uitgang...