Geef extra aandacht aan wat mooi is
Dansen tussen water en vuur
Vreugdevol komt de levensstroom omhoog
In zichzelf komt de kracht van water en vuur bij elkaar
Aan het meer in het maanlicht genieten van het kampvuur
De verbinding van drie kleuren het koele blauw van het water
En het gele warmen licht van het vuur in het witte licht van de maan
En het landschap er omheen is als een betovering en het ademt zuiverheid
En vrede uit het straalt kracht in het licht uit
Nieuwe stroom in je leven op gang brengen
Is wedergeboorte voor vernieuwing