jij..............
vorig jaar kende we elkaar nog maar juist.
het enige wat er toen in onze woordenboek
stond, was het woordje 'afstand'.
nu staat er al heel wat meer in.
jouw naam staat er in als de persoon waar
ik me goed bij voel, waar ik om geef en die
immens goed kan knuffelen en die ik op
één of andere manier toch wel graag zie.
Zeggen zal ik het nooit, zelfs niet op het einde.
ik weet niet hoe het te zeggen en ik ben blij
met de vriendschap en band die we nu hebben
en zo wil ik graag eindigen.
ik wil nog één ding zeggen
ik mis je nu al en ik ga je verschrikkelijk hard missen!!!!
xxx