Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dankbaarheid voor gedeeld verdriet
Dankbaarheid voor het verdriet
Gek dat het zo kan
Dat iets wat je niet langer ziet
Je blijvend veranderd als vrouw en als man
Dat achter betraande ogen
Hoop en liefde vechten om voorrang
Dat zij overblijven als tranen drogen
En dat het leven kort is maar de momenten lang
Doordat alles nu zo raast en beeft
Als ik hier zo samen zit met jou
Weet ik dat het goede wint en overleeft
In mij in ons jij en ik samen man en vrouw
Dus ben ik dankbaar voor het verdriet
Want het bracht mij nog dichterbij
Het mooiste woord en hoogste lied
Dat ben jij
Beeldschoon is het verlangen
Het goede waar je op wacht
Dus krul naar boven die natte wangen
Want de hemel is daar waar jij lacht
Of is een enge vraag
Wanneer is ook niet bekend
Maar zit er een knoop in jouw maag
Ontknoop ik hem en sta ik naast jou als jouw vent
Jij die mij zo vaak hebt gevormd
De bron van mijn tranen en mijn lach
Hoe hard het ook regent hoe erg het ook stormt
Jij klaar het op iedere dag
Reacties op dit gedicht
Pathos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ILse Bruintjes
:
Zaterdag, april 09, 2022 23:21
Mooi
Over dit gedicht
Auteur:
Pathos
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
08 april 2022
Thema's:
[Liefde]
[Dood]
[Gemis]