Een voorbijganger
Een vreemde voor mij
Een vreemde hem of haar
Net zo onzeker als jij
Maar wanneer je groet als eerste
Zal je zien dat de houding veranderd
Iedereen is vriendelijk
Niemand is gemeen
doet me denken aan het boek 'alle mensen deugen', alleen jammer dat we zelf als eerst altijd maar weer een goeiedag moeten zeggen, doch met evenveel plezier....
wijze taal Barbieprinses