Kennis
Weer eens een schrijf gevoel,
Daar waar de datum prikt.
Houden we het hoofdje cool,
Schijven woorden in een gedicht.
Zo vloeien woorden door mijn hoofd,
Maar toch ook woorden te kort.
*change your stars*, iets dat ik heb gelooft,
En nog altijd brand het voort.
Sterren die van verleden,
Naar heden,
Hebben gebracht waar ik nu ben.
Getrouwd,
2 lieve jongens,
Een derde jongen op komst,
Kunnen de sterren zeggen,
Dat ik gezegend ben.
Toch voel ik die datum elk jaar weer,
Het maakt mij trots, maar doet ook zeer.
Mijn dank is groot en ben ook echt super trots,
Van de branding over de rots,
Naar vaste land, met de toekomst hand in hand.
Dank je wel, dat je langs kwam in het leven,
Je zoveel wijsheid en kracht hebt gegeven.
Mij dat licht gaf om mijn ster te doen schijnen,
Zal het nooit vergeten, en die kennis ook nooit vermijden.