Iets is terug, ik voel het
Niet in het bewuste, maar onbewust
Zoals het was, onverklaarbaar
Mijn ogen zien letters
Mijn vingers maken er woorden van
Woorden worden zinnen
Het gaat weer vanzelf
Alsof het nooit echt is weg geweest
Maar dat het wachtte
Wachtte om weer te mogen
Met hier en daar nog een kleine hapering
Maar mn woorden worden zinnen
En mn gevoel begint te trillen
Hoe lang blijft dat ene plekje gesloten
Wanneer gaan de sloten weer open
En wordt ons gevoel verbonden?