Positief,
Ja ja, het is toch wat,
Zulk mooi weer, ben damm wat ben ik het zat.
Fictief aangereden door een vrachtwagen,
Probeer rustig te blijven om de hartslag in me kop te verlagen.
Spray de neus echt alle kanten uit,
Droekjes vol als ik snuit.
Heerlijk die hoor die pollen met corona,
Adem ontnemen gewoon,
Weinig energie,
En dan de zon, die zuigt mij loom.
Godverdomme zeg, wat kan de dag toch smerig aan voelen,
Kan ik niet wat dagen doorspoelen?
Pakte de afstandbediening al, maar zonder succes.
Ging naar de wc, al om half 6.
Maar ka spoelen wat ik wil,
Het maakt geen verschil.
Liefste ga ik nu ook lekker weg van thuis,
Maar dat gaat tegen mijn principes in.
Gisteren ook noet naar mijn ouders geweest voor Pasen.
Ben positief, dus wat heeft het voor zin.
Al met al een hele positieve dag weer vandaag,
Al ik maar even wat eet,dan draait mijn maag.
Gelukkig hoest ik niet.
Wel droge rode ogen, en niet van verdriet.
Waja zoon lekker gal gedicht zorgt voor nog een beetje lol,
Maar stop nu wel weer,hoofd helaas niet leeg, maar snotkop vol.
Goeie tweede paasdag, met een lach