Vechten tegen de bierkaai
heeft geen zin
Trekken aan een
dood paard evenmin
Eerlijk, oprecht en gelijkwaardigheid
zijn mijn normen en waarden
M'n intuïtie klopte
en wilde het onvermijdelijke aanvaarden
Met vertrouwen in mezelf
de keus gemaakt
En mijn eigen grenzen
volop bewaakt
Nu kies ik opnieuw
mijn eigen pad
Was bijna vergeten
dat ik daar recht op had
Vol vertrouwen
en goede moed
Weet je soms instinctief
dat je 't goede doet
Trouw aan mezelf
en aan m'n grenzen
Gun ik mezelf alles
wat ik me maar kan wensen