Sensualitijd
Liggen
zonder stil te liggen
voelen
woelen
zweven
naar wat wordt ingegeven
smaken
minnen
genieten
van een heerlijk moment
door genotsroes verwend
Liefhebbend samenzijn
wijl buiten
zon schijnt
zorgen verkleint
blauwe hemel zich toont
de dag bekroont
waar bij Roodborstgezang
liefde
wordt bedreven
kort en lang