VERLIES VINDT
Nauwelijks nog het gezicht
herkennen, verschrompeld
in de dood, bleek en koud
als ijs, lange haren ingekort
Misschien even terugkomen
als een voor- of achternaam
valt in een gesprek, genoemd
in boek, tijdschrift, krant
Zoveel nog niet gedaan
maar toch, het is genoeg
De seizoenen vervolgen
een haast eindeloze weg
Een enkele reis naar Mars
behoort tot de mogelijkheden
en als de wil er is, waarschijnlijk
een inspirerende reis terug