Hij geeft haar het gevoel
Alsof ze niet bestaat
Hij zonder wat te zeggen
Verder gaat
Hij geeft haar het gevoel
Dat ze onzichtbaar is
Hij wel zegt
Maar haar totaal niet mist
Hij geeft haar het gevoel
Van onbelangrijk zijn
Uren, dagenlang negeren
God wat doet dat pijn