Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De vlotte oogopslag
de vlotte oogopslag
jij hebt geen
extravagantie in
kleding nodig
die jouw figuur
op een sierlijk
charmante manier
goed doet uitkomen
mensen focussen
op jou door het
bijna volmaakte
plaatje zonder
enig raffinement
en keurig naadloos
verborgen trucs
zij willen meer
van jouw aandacht
kleding om erbij
te horen ook de
luchtigheid van
hetzelfde gebaar en
de vlotte oogopslag
wil melker
25/04/2022
Reacties op dit gedicht
wil melker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Maandag, april 25, 2022 10:19
ik kom. th
M-Rose
:
Maandag, april 25, 2022 08:16
een doeltreffende focus altijd op scherpstellen
dat voorkomt veel misèrie achter af
Over dit gedicht
Auteur:
wil melker
Gecontroleerd door:
wil melker
Gepubliceerd op:
25 april 2022
Thema's:
[Leven]
[Delen]
[Spiritueel]