Mijn hart richt zich vandaag tot Jou
Zolang je als mens open staat voor de kracht van hierboven
Zal er altijd een luisterend oor zijn
De kracht van de goddelijke wereld
Doorzettingsvermogen weet je aan te wakkeren
Om zo weer naar het juiste pad geleidt te worden
U komt ongetwijfeld iemand tegen die je eindelijk begrijpt
De grootste en mooiste inspiratiebron in je leven is
Op zoek gaan naar geloof, hoop en liefde
Is een unieke relatie met God voor gans je leven
De goddelijke liefde en de oneindige barmhartigheid
Die je hart doet overstromen van liefde