Aan de zijlijn
Keek je naar ons
Ik zag je
De pijn werd erger
Je bleef volhouden
Tot een bepaald punt
Je wilde zo graag
Het werd te zwaar
Niemand die dit verdient
Met pijn en veel verdriet
Kwam er die dag dat je ons verliet
Je was een echte lieverd, bedankt!
Diddle 17-04-2022