Dagelijks wordt
'n ware tsunami
van zware kost gedrukt
en digitaal opgediend.
Als koppensneller
scan ik het aanbod
berichten met 'n
donkere tijding
opzoek naar enige
verlichting.
Als koppensneller
laat ik 't nieuwsleed
kort en fragmentarisch
toe om vervolgens
zoeken en hunkerend
door te snellen naar
woorden zonder geweld,
verdriet en diep tragisch
menselijk leed.