Het is nu alweer heel wat jaar
In mijn hoofd kijk ik er vaak naar
Ik had in mijn jeugd een valse start
Maar wat gaat de tijd hard.
10 jaar zijn versleten sedert dien
Heb je het vanuit het hiernamaals gezien?
Mijn leven stond op zijn kop
Mijn toekomst er bovenop
Toen en nadat jij bent heen gegaan
Is mijn wereld zowat vergaan
We zijn 10 jaar verder dit jaar
Het voelt vreemd maar niet raar.
Hoe het zo gegaan kon zijn
Mijn hart, mijn ziel- ze doen nog pijn
Ik ben misschien een beetje flauw
Maar na 10 jaar nog steeds in de rouw
Hoe ik zoveel van je houden kon
En je stierf voordat mijn leed begon
Kun je me zien en horen?
Ben ik je rust aan het verstoren?
Ze zeggen vaak ‘dood is niet weg.’
Hoor je wat ik tegen je zeg?
Dat liefde zonder grenzen is
Ervaar ik in mijn pijn en gemis.