De verlichting
Is een geschoten komeet,
Uit een zon geëxplodeerd.
een gave
Uit een oude paradijs
Die ruimtelijk reist.
begraven, en terug opgegraven DNA
Op deze aarde,.
de zongids
Die in onze baanziel zit...
gedrogeerd,
van Formatief vers spel.
Creëert het een hemel
In deze hel.
Teksten die universieel
Vertrekken.
Kelsens die misschien
Zelfs onder doet
In hun recht
Philosophie...
Misschien
Creëert hij
In afkomstig
zonnestel
Een gevaarlijke
En onvolmaakte
Onsmakelijke
Nieuwe informatieve
Levens
Anatomie.