Hoeveel je ook liegt
Hoe vaak jij dingen omdraait en zelfs onze zoon bedriegt
En wat je me ook in mijn schoenen wilt schuiven
Alles zal je uiteindelijk laten huiveren
Alles staat al vast
Hoeveel je ook gast
Je zult verongelukken en vallen
Uiteindelijk breekt en prikt iedereen door je heen
En dan sta je alleen
Je hebt al zo weinig mensen, je bent zo alleen
Maar ga zo door, straks heb je geen wensen
Alles staat al vast
Des te meer je gast
Des te meer je onder water zult staan
Jou enige redding is om aan te staan in het reine
Misschien zullen sommige dingen dan verdwijnen
Alles staat al vast
Zorg goed voor jezelf gast
En weet dat alles al is zoals het moet zijn en gaat worden