Starend door het raam zie hoe de sterren de nacht mooi verlicht.
De maan die helder schijnt.
Met een gedachte die glimlach brengt op mijn gezicht.
Samen kijkend naar de zelfde sterren en maan.
Toch voelt het even samen
Ookal ben ver bij mijn vandaan.
Als ik mijn ogen even sluit dromen mijn gedachte jou even dicht bij mij.
Voor even komt dan weer dat blije gevoel in mijn vrij.
Als s' ochtends zon weer opkomt.
En mij met die blije glimlach weer doet ontwaken.
Heb jij mijn hart weer kunnen raken.