Er zijn gedachten,
Die zich bij mij herhalen.
Maar toch vernieuwend eindigen.
Gelukkig maar,...
anders zou ik mij
er volledig Aan storen.
En een beperking hebben
In verruiming aan vervolg
En geen Geluksgenot
meer ervaren
als gevolg.
Ik zou anders Aanhoren
Van anderen
hoe ik in mijn
eenvoud zit,
En dat ik
moet veranderen.
Dat ik Verklaard ben
als zot
En alleen maar
geloof heb
aan een complot,.
En van mijn
eigen zorg
Houd.