Onderscheidend van andere maak jij verschil..
Jij kleurt mijn wereld mooier.
Jij betekent zoveel...
Niet in woorden uitdrukken.
Met geen pen te beschrijven.
Weet jij altijd in mijn gedachten en hart te verblijven.
Bewaakt door een intens gevoel.
Maak jij voor het verschil dat ik hiermee bedoel.