Waar ik ook ga of sta..
Waar ik ook ben.
In gedachte reis jij mij altijd achterna.
In mijn hart draag ik jou overheen.
Waar ook ter wereld ik ook ben.
Met jou voel ik mijn een.
Elke afstand is met jou te overbruggen.
Jij voelt altijd altijd dicht bij.
Slechts één gedachten verwijderd
En Jij bent weer bij mij.