Hoe het dan ook weer lente werd
Toen ik jou voor het eerst zag
De winter. Het regende. Kletsnat
We liepen door een kille bos
en we spraken honderduit
De kou verdreef. De lente bleef
In mijn lichaam zachtjes zoemen
Zo gauw ik je ogen goed bekeek
Wist ik het zeker de lente leeft
Een stuk vroeger dan het eigenlijk zou
Ik had het niet zo verwacht
Nu is het onvervalst lente, en ik hou van jou