Momenten met jou, zijn zoals de zon begint te schijnen.
De donkere wolken ze drijven weg en verdwijnen.
Zoals woorden vertaald in een mooie melodie,
Luisterend naar de klanken hoe ik jou zie.
Brengen de gedachte jou even dichtbij.
Jij haalt het beste boven in mij
Een gevoel niet uitdrukken of te verklaren.
Maar het allermooiste om te ervaren