Voor jouw parels en schatten
Nu je los gaat staan en voor jezelf bent gaan staan
Maak jij bruggen over het verleden heen
Jij gaat de toekomst tegemoet met liefde, kracht en intentie
Hoe krachtig is het om je baan op te zeggen en om jouw passie te volgen
Jij gaat je geluk na en je geloofd in jouw parels en schatten
Want dat is wat in je zit en je nu eens des te meer ziet
Je hebt gehad veel levensleed en verdriet
En nu maak jij de stap…
Om echt tot jezelf te komen
Ik geloof je in jou dus het gaat uitkomen
Mijn parels ben ik soms ook wel eens kwijt
Net zoals mijn zekerheid
Ben net zo onzeker als jou
Maar ik zie je, ik voel je, je bent belangrijk voor me
Je maakt mijn leven in mijn leven
Dankjewel
Voor jouw parels en schatten