Velen zoeken naar een wonder
Omdat zovelen een wonder nodig hebben
Ga in de juiste richting ga richting het wonder
Jezus doet nog altijd wonderen
Het is meer dan zomaar met de levensstroom mee te lopen
Vele zijn verbonden met de bron in een zuivere bron
Met lichtstralen van liefde kijken zij naar het wonder
Wonderen zitten vaak in kleine dingen
Soms hebben wij het zelfs niet opmerkt
In deze drukke wereld of zijn wij
Meer bezig met onze telefoon
En zien we niet wat er rond ons gebeurt
Het is juist op die momenten dat kostbare wonderen gebeuren
Leer genieten van de wonderen die je ziet
Wees dankbaar en geniet
Van elk moment