In een wolk ben ik verdampt
Met jouw geur van liefde.
Uit die wolk
is mijn traan verkrampt
En ontsnapt uit regen.
Mijn ziel en lichaam
Duikt in jouw waters
Dat voor ons glanst.
Alsof de sterren
ons verzorgen,
En leiden in het zwemmen
Die ons in romantiek volgen
Uit hun licht.
Dus als je mij later
Wil verlaten?
Denk dan aan
mijn traan uit waters
Vanuit mijn ziel.
Die ik heb geregend
Uit de lucht
Van jouw geluk.
En gezwommen heb
naar jouw geur,.
En dat je de kleur
Bent,
Waar ik voor viel.