Soms voelen we ons rot
Dan redden we het maar net of net niet
Nu het kwaad steeds meer voeten op de aarde krijgt
Wij die zien welke stappen de duivel al heeft gemaakt
En welke stappen het gaat maken
Maar mij ga je niet meer raken
Ik wil geen voedsel voor het kwade zijn
Als ik de bron ben vanuit mijn licht zijn dan ben ik het die schijn
Het zwart kan me dan niet zien of grijpen
Ons licht zal nooit zwijgen
Soms voelen we ons rot
Of onbegrepen
Onder de hypnose van dierbare om ons heen
Gunnen wij juist hun de steun en kracht
Omdat de bron ook hun geeft…macht
Wij geven kracht , liefde en informatie vanuit onze intenties aan elkaar
Als je het wilt ontvangen dan krijg je meer
Maar iemand die zonder aas gaat vissen vangt ook geen vis
Als je het vermogen niet hebt zul je vastzitten in de matrix
Soms voelen we ons rot
Dat raakt ons tot het bot
Juist omdat we zoveel van jou en de wereld houden
Het kost soms bloed, zweet en tranen om dat vol te houden
Maar we zijn lichtdragers dus we blijven onze bron doorgeven
Want wat is het leven waard om als zombie te leven?
Is dat niet hetzelfde als opgeven?
Maar ik wil niet dat je opgeeft maar juist leeft!
Zodat je geeft!
Hoe krachteloos sommige mensen al zijn
Zelfs dierbare om me heen
Zij voelen niet zoals jou en mij hoe de zon vandaag scheen
En ook dat voelen wij
Soms voelen we ons rot
Maar tot slot
Zijn wij onze eigen verbinding met de bron waardig
Wij kiezen zelf voor die verbinding en de zon in ons hart
Wij kunnen iedere dag kiezen voor licht en sparkels vanuit elke dag zijn start
M-Rose: | Zondag, mei 15, 2022 08:30 |
we zijn in deze wereld maar de wereld is niet van ons alles vindt zijn weerslag en elke dag is de start van wat je zelf bewerkt ervaart en beleeft |
|