Parel,
In het midden van mijn leeftijd
groei ik vaak naar pijn
in de haat van het versleten worden.
Volharding om te blijven zinnen,
zinnen in het leven wat ooit levensvreugde was.
'k Verlang naar de rust van verdwijning.
Het verdwijnen van wat ik ooit zo lief had en het verlangen naar het niets.
Nooit had ik verwacht dat dit verlangen ooit zou groeien omdat de pijn mij soms beheerst in alle talen.
Maar jij...
Jij bent die twinkel hoop!
Dat leuke sproetje!
Die glimp van lente!
In dat warme lieve hart van jou.
Ja het is echt waar...
Jij houdt me levend.
Yellow/15-05-2022