Jij, ik het strand
Regen zon, maakt niets uit
Dit schept toch zo een band
Elkaar leren kennen
Leuk bij de zee
Zo leer je aan elkaar te wennen
Balen van de regen
Hopend op veel zon
De regen van ons gezicht vegen
Jij de koffie en ik de rest
Zittend op een deken
Dan zitten wij het best
We wachten maar af tot morgen
Dan weten we veel meer
Morgen is een dag zonder zorgen
En wie weet doen we het nog een keer