Schat, van harte!
Wat als een date in een poolcentrum startte
liep al heel snel uit de hand
Nieuwe banen, nieuwe woning
trouwen, we werden beiden ouder
Een leven gewonnen en verloren
huilend hing je aan mijn schouder
Zo verliefd op elkaar en ons kind
wat ik het mooiste aan jou vind
is liefde voelen, simpelweg liefde.
Lachen, huilen, troosten en proosten
praten, vloeken, je in het donker zoeken
voor knuffelen, kussen, zoenen en seks
ik denk dat we na vijf vette jaren
nog altijd kunnen zeggen
ik ben jouw favoriete dombo
en jij mijn liefste schorre heks