Wanneer is de aarde jarig?
waar begint de wind?
hoe wordt een droom geboren?
vraagt een vroegwijs kind.
Kunnen bomen dromen?
hoe weet de stroom van de rivier
waar zij gaat?
tijd is een vogel,
een vogel in de dageraad.
Kunnen walnoten denken?
moet taart kunnen bakken?
hoe doof is een kwartel?
en is god nog wel wakker?
Kun je stilte fotograferen?
welke kleur heeft tijd?
kunnen rozen slapen?
hoe lang duurt eeuwigheid?
Kan een spiegel zichzelf zien?
hoe zwaar weegt een leugen?
de waarheid ligt in de kelder
maar niemand heeft zich gemeld.