Ik wilde je nooit pijn doen
Of verdriet
Ik werd obsessief en zag dit niet
Alles draaide voor mij om jou
Omdat ik eerlijk niet zo met mezelf bezig wou
Mijn leven is op het moment niet zo fijn
Jij was mijn lichtpuntje
Voor jou wilde ik er zijn
Alles voor je overnemen
Ookal gaf dit nu juist de problemen
Ik begrijp dat je ruimte wilt
En rust!
Maar echt waar ik deed het uit liefde niet uit lust