Mijn gevoel
wuift in jouw
Ruimte uit.
Het zei vaarwel,
voor een lange tijd.
Gevoelloos is mijn hart bewaart
In een gekapte steen
En geslagen in vaste aard
Zonder zuurstof.
geen leven
Om mijn hart heen.
In mijn donker geklopt
en verstopt in mijn hoop
Van gevulde gedachten.
hoeveel Vrijheid
er door jou
Bij mij verdween,.
Om mij terug optegraven
Uit mijn steen,.
En te schijnen
In het licht.
Ik wil terug
het zand zijn
Dat door de regen
word bevrucht,
En voor mijn leven zorgt.
Dat ik mijn steen
kan laten smelten
In je hand.
Om mij terug
een gevoel
Van liefde
En zelfs pijn
te laten voelen.
Hoe het is om
Terug gevoelig
te zijn voor jou.