WAUW LENTEVROUW
Haar opbollende korte jurk
laat haar onderbroek zien
ingebed tussen haar benen
interessante patronen
Zij kijkt glimlachend op
waardeert mijn keurende blik
taxeert mijn mogelijkheden
vriendschap of verliefdheid
Zij loopt waarlijk als een
hinde met sierlijke tred
niet voorbij, maar op mij af
zij kan en wil geruststellen