Maan nodigt me uit
Wilde nacht vol verhalen
Verleden komt vaak voorbij
En verlangen
Was jij maar hier, bij deze maan,
Bij mij
De maan nodigt me uit
Om alles te laten gaan
Los laten
Of beter
Omarmen van alles wat er is
En is geweest
De maan nodigt me uit
Om de leegte te omarmen
Er te laten zijn
En mezelf niet de schuld te geven
De maan nodigt me uit
Om dankbaar te zijn
Te leven in het nu
De zon komt op
En ik neem waar
Ik neem de uitnodiging van de maan aan
En ik voel
Het nu
Ik verwijl,steeds iets zachter met mezelf te zijn,in het nu.
En de zachte wind fluistert
Het heden is verrassend onbelast