Ik drink regen
Uit oase wateren,
Die ik
bij je wil omkeren
Als echte tranen.
Ik wil het
uit je gekolkte
Ogen laten lopen.
Ik wil de regen
Bij je laten komen,
Uit je bewolkte ogen.
Maar ik denk
dat je je verlangens
nooit voor mij
zal huilen,
Of zal tonen.
Omdat je niet
zal buigen
Voor deze emoties.
Je zou je regen
Omruilen
voor droogtes,.
En kil kijken
Door je eigen
Bewolkte
Oogjes,.