Zonder jou is mijn wereld kleurloos en stil,
Jij bent laatste puzzle stukje dat mijn leven compleet maakt en heel.
Jij bent het , die mijn in de zon laten schijnen.
Als Jij dichtbij mij bent alles om heen even laten verbleken.
En de zorgen voor even laat verdwijnen.
In jouw armen voel ik mijn veilig en geborgen.
Jij weet altijd dat fijne gevoel bezorgen.
Met jou ik voel mijn verbonden
Samen voor altijd een.
Met jou voel ik mijn nooit meer alleen