Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij
Was verstrooid toen ik je zag
Liep kijkend op mijn gsm en voelde iemand me aanstaren.
En daar was jij
Ik keek je aan maar mijn lichaam bleef verstijfd staan
Ik kon je niet groeten
Ik kon niet eens glimlachen
Ik zag een grijns op je gelaat
Dat mij nog meer pijn deed dan je pijnlijke woorden die mij maanden hebben beziggehouden
Denkend niet slapend waar heb ik dit aan te danken
Ik heb me neergelegd aan deze vorm van pijn
Nog steeds denkend aan de mooie tijden
Steeds denkend aan je lieve glimlach
Steeds denkend waarom al deze pijn
Reacties op dit gedicht
helena boham vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Zondag, mei 29, 2022 23:54
En dan dat moment... Intens en mooi hoe droef ook Helena. Lieve groet
Over dit gedicht
Auteur:
helena boham
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
29 mei 2022
Thema's:
[JIJ]