Gister kwam ik in mijn
Veilige plek visualisatie bij jou
En een hondje was daar en een vrouw
Het hondje wat ik tegen kwam onderweg
Ookal had deze niks gezegd
De vrouw was niet zichtbaar
Toch was zij daar
Jij die mij vast hield tot het voorbij was
Nog nooit zoveel moeite gehad mijn gedachten te verlaten
Jij die voor mij zo fijn voelt was daar
En had niks in de gaten
Het hondje hield me bezig vooral
Had dit kleine beestje zo indruk gemaakt
Hij bleef buiten ook echt wachten
Tot ik hem aan had geraakt
Hij begroette mij met een kwispelende staart
Dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan